Ook gezinnen verplicht op 1,5m afstand in De Kuip: 'Idiotie ten top'

Ook gezinnen verplicht op 1,5m afstand in De Kuip: 'Idiotie ten top'

Onlangs maakte de KNVB het protocol bekend voor de oefenwedstrijden en de start van het betaalde voetbal in Coronatijd. In dit protocol ging het ook over in hoeverre er publiek aanwezig mag zijn bij de wedstrijden. Het aantal toeschouwers kan verder uitgebreid worden als gezinnen naast elkaar gaan zitten. Echter heeft Feyenoord andere ideeën: ook gezinnen moeten verplicht op 1,5m afstand van elkaar vandaan zitten.


Boudewijn Warbroek, vrijwilliger voor supportersmagazine Hand in Hand, vertelt dat hij deze regel van Feyenoord belachelijk vindt. "Het is idiotie ten top. Feyenoord heeft daar geen boodschap aan. Integendeel. Feyenoord jaagt supporters letterlijk de deur uit", vertelt Warbroek in Dagblad010.

Warbroek omschrijft de actie van de Rotterdammers als 'typisch Feyenoord'. "Voor veel potentiële stadionbezoekers is alle lol er door de Corona-maatregelen toch al vanaf. Maar dat je zelfs niet naast je geliefde of bij je eigen kind mag zitten, is natuurlijk te zot voor woorden. Dat je dit als club aan je supporters durft te verkopen, is ongehoord", sluit Warbroek af.

Deze regel staat niet gepubliceerd op een pagina op de website van Feyenoord, maar de Webcare van de Rotterdammers maakte dit onlangs bekend op Twitter.

FR-Fans.nl mini poll

Logische beslissing?

0 stemmen

Discussieer mee! 160 reacties

Gast6483550537

Je plaatst een bericht als Gast6483550537