Agent Dennis Man: 'Bod Feyenoord gelijkwaardig aan miljoenenbod Norwich City'

Agent Dennis Man: 'Bod Feyenoord gelijkwaardig aan miljoenenbod Norwich City'

In de afgelopen weken is het redelijk vaak voorbij gekomen: de mogelijke interesse van Feyenoord in de Roemeense vleugelaanvaller Dennis Man van FC Steaua Boekarest. Steven Aptroot, scout van Feyenoord, zou al gesprekken hebben gevoerd met de aanvaller. Volgens het Roemeense Digisport heeft de zaakwaarnemer van Man verteld dat Feyenoord een gelijkwaardig bedrag over heeft als Norwich City laatst had: rond de tien miljoen euro.


Anamaria Prodan, de zaakwaarnemer van Dennis Man, weet dat de club het geld niet per sé nodig heeft maar probeert wel om de gewilde vraagprijs (ongeveer vijftien miljoen) te ontvangen. "Ik hoop dat dat lukt. Een transfer naar Feyenoord zou een hele grote stap vooruit zijn. Elke keer dat ik met Dennis praat, vertel ik dat het een goede stap is richting de Premier League. Het bedrag dat Feyenoord heeft geboden is gelijkwaardig aan het miljoenenbod van Norwich City", vertelt Podan.

Gigi Becali, eigenaar van de Roemeense club, zou nog altijd per sé vijftien miljoen euro willen voor de gewilde aanvaller. Eén van de redenen waarom de onderhandelingen tussen clubs en het management van Man stroef gaan. Het Engelse Norwich City kwam onlangs met een bod rond de tien miljoen euro nog in de buurt, maar de 'Kanaries' hebben volgens Pink Un afgezien van de transfer.

Lees ook

'Roemeens talent nog altijd op radar Feyenoord'

Feyenoord is nog altijd in de race voor het Roemeense talent Dennis Man, zo weet het Roemeense BZI te melden. In maart zouden scouts van Feyenoord al gesprekken hebben gevoerd met de speler, maar volgens...


FR-Fans.nl mini poll

Is Dennis Man dit bedrag waard?

1 stemmen

Discussieer mee! 94 reacties

Gast8363200642

Je plaatst een bericht als Gast8363200642