'Spelers Feyenoord trokken in februari al aan Diemers'

'Spelers Feyenoord trokken in februari al aan Diemers'

Feyenoord gaat vandaag Mark Diemers medisch keuren. Indien dit geen problemen aan het licht brengt zal de middenvelder een contract tekenen bij de Rotterdammers voor drie jaar. De 26-jarige speler van Fortuna Sittard werd na de laatste onderlinge wedstrijd met de Kuipbewoners al aangesproken door spelers van Feyenoord.


'Kom lekker hier naar toe, joh', zeggen ze tegen de spelmaker van Fortunazo citeert Voetbal International. 'Mooie club dit, past wel bij je'. Diemers weet dat spelers niet het beleid maken maar wel de beste recensenten zijn. Als hij achteraf ook nog hoort dat Advocaat en Berghuis vol lof over hem spreken begint hij te hopen.

Toch ging Diemers bijna naar FC Groningen, dealbreaker was de 10% die Diemers van Fortuna zou krijgen van de transfersom. Groningen wilde de extra 10% niet betalen, Fortuna wilde niet 10% van de transfersom afstaan. Toen kwam Feyenoord telefonisch door John de Wolf bij Diemers. "Voel je er wat voor om naar Rotterdam te komen en hoe is de situatie met FC Groningen?”, vraagt de oud-prof van onder meer ook FC Groningen én Feyenoord. Feyenoord en Diemers zijn er snel uit, Feyenoord en Fortuna ook, FC Groningen blijft not amused achter.

Lees meer over:

Discussieer mee! 45 reacties

Gast3981838930

Je plaatst een bericht als Gast3981838930