Mossou ziet zoethoudertje voor Feyenoord: 'Compromis om rust in de tent te houden'

Mossou ziet zoethoudertje voor Feyenoord: 'Compromis om rust in de tent te houden'

Feyenoord haalde de bekerfinale van het afgelopen seizoen, in de finale zou FC Utrecht de tegenstander zijn van de Rotterdammers. Echter gooide het coronavirus roet in het eten en nam de KNVB enkele besluiten die niet bij iedereen in goede aarde vielen. Zo was er geen promotie en degradatie en de bekerfinale wordt niet gespeeld.


Sjoerd Mossou schrijft in zijn column in het Algemeen Dagblad dat hij dat totaal niet begrijpt. "De KNVB zijn eigen bekertoernooi op ongekende wijze te grabbel gegooid", schrijft Mossou die denkt dat het een zoethoudertje is voor Feyenoord. "Feyenoord had nog kans op de landstitel: de zekerheid van poulefase Europa League was een handig smeermiddel, een compromis om wat rust in de tent te krijgen, want het liefst hadden de Rotterdammers het seizoen gewoon afgemaakt."

Mossou vindt dat de finale prima gespeeld had kunnen worden. "Het betrof hier slechts één wedstrijd. Je zou hem desnoods ergens op sportpark d’Oosterd in Scheemda kunnen spelen, en anders – zoals FC Utrecht-eigenaar Van Seumeren opperde – op Curaçao of Bonaire. Op zijn minst had je de opties nog even open kunnen houden."Discussieer mee! 62 reacties

Gast7907181987

Je plaatst een bericht als Gast7907181987