Krabbendam: 'Ik denk dat ze hem liever aan Feyenoord verkopen'

Krabbendam: 'Ik denk dat ze hem liever aan Feyenoord verkopen'

Gisteren kwam een opmerkelijke transfermove naar buiten. Feyenoord zou naar verluidt graag Diemers willen toevoegen aan de selectie. De speler van Fortuna Sittard was statistisch gezien één van de beste middenvelders van de eredivisie en heeft nog een contract tot de zomer van 2021. Enige struikelblok vormt de aanstaande overgang naar FC Groningen, die claimen een akkoord te hebben.


In FOX Sports Vandaag geeft Martijn Krabbendam een toelichting waarom Feyenoord geïnteresseerd is: "Dat heeft te maken met wat hij moet kosten en wat hij gepresteerd heeft dit seizoen. Hij maakte in de wedstrijd tegen Feyenoord een goeie indruk. En als je dan je selectie in de breedte wil versterken kom je uit bij dit soort spelers."

De spelmaker zelf weigerde een reactie te geven,terwijl Groningen bij hoog en laag beweert dat een overeenkomst al in kannen en kruiken is. Volgens Krabbendam ligt het dan ook complex. De onderhandelingen waren volgens de clubwatcher vastgelopen eind mei vanwege het doorverkooppercentage van Fortuna Sittard. Nu Feyenoord zich gemeld heeft, wilde Groningen alsnog snel overstag gaan door aan alle voorwaarden te voldoen.

Volgens Krabbendam komt deze actie van Groningen te laat: "Dat maakt dat Feyenoord de gesprekken kon kapen. Ik neem niet aan dat Feyenoord gesprekken gaat voeren als de kans niet bestaat dat hij naar de Kuip komt. En als je het Fortuna vraagt, ik denk dat ze hem liever aan Feyenoord verkopen." De opvolger van Diemers staat overigens al klaar, oude bekende Emil Hansson speelt naar alle waarschijnlijkheid in Sittard volgend jaar.

Lees meer over:

Discussieer mee! 57 reacties

Gast3757882030

Je plaatst een bericht als Gast3757882030