'Feyenoord biedt iets aan en Kökcü wil meer'

'Feyenoord biedt iets aan en Kökcü wil meer'

Feyenoord probeert Orkun Kökcü langer aan zich te binden. De jonge middenvelder is onder Dick Advocaat basisspeler en zou graag meer willen gaan verdienen als er een contractverlenging wordt ondertekend. Feyenoord heeft een aanbieding gedaan, maar die heeft Kökcü tot nu toe geweigerd.


Voetbal International duikt in de situatie. "Er is een aanbod gekomen van Feyenoord en die heeft hij geweigerd", aldus Martijn Krabbendam tegen Voetbal International. "Feyenoord biedt iets aan en Kökcü wil meer, je moet niet denken dat die jongen nu ineens miljoenen vraagt. Hij is basisspeler en de salariëring staat niet in verhouding tot wat sommige andere spelers van Feyenoord verdienen. Ook een aantal jongens op de bank verdient meer." Kökcü heeft in Rotterdam nog een langdurig contract tot medio 2023. Toch wil Feyenoord de middenvelder graag belonen voor zijn ontwikkeling door dat contract op te waarderen.

"Feyenoord zal weten dat een van de grootste talenten beter beloond zal moeten worden." Als Feyenoord en Kökcü elkaar niet naderen zal de club er over na moeten denken om de speler te verkopen en daar zijn alle mogelijkheden toe. "Het is geen geheim dat Arsenal al met de begeleiders van Kökcü heeft gesproken, ook de clubs uit Sevilla zijn zeer geïnteresseerd in de middenvelder, Chelsea speelt nog op de achtergrond. Ook de Italiaanse clubs Atalanta Bergamo en AS Roma zijn nog zeer geïnteresseerd."

Lees meer over:

Discussieer mee! 85 reacties

Gast6103953608

Je plaatst een bericht als Gast6103953608