Feyenoorder 'hamstert' mee voor voedselbank door mooie actie FC Utrecht

Feyenoorder 'hamstert' mee voor voedselbank door mooie actie FC Utrecht

Na het nieuws dat de voedselbanken zo goed als leeg raken, heeft FC Utrecht een actie bedacht. Iedereen die producten wilt geven aan de voedselbank kan bij het stadion van de Domstedelingen door een zogeheten 'drive-through' rijden. Daar worden de tassen in bussen gedaan en die vervoeren het weer naar de voedselbank.


"Deo, shampoo, bloem, pasta, alles wat houdbaar is wordt gebracht. En we weten dat het heel goed terecht komt. We hopen vandaag echt tweeduizend dozen te vullen. Als dank krijgen fans een kaartje voor een van onze wedstrijden, en we hopen natuurlijk met zijn allen dat we nog dit seizoen weer met zijn allen naar Galgenwaard kunnen", vertelt Malou Peeters van FC Utrecht Maatschappelijk in gesprek met het Algemeen Dagblad.

Ook een Feyenoord-supporter deed mee aan de actie om de voedselbanken te helpen. "Gewoon top dat FC Utrecht dit doet. Iedereen heeft last van dat stomme corona, maar op tv-beelden zie je dat mensen genoeg te besteden hebben in de supermarkten. Terwijl anderen niks hebben, dus ik geef graag." De Feyenoorder sluit zijn woordje op een sportieve manier af. "FC Utrecht gaf met deze actie een mooie voorzet, die kop ik graag in met wat dozen voedsel. Utrecht bedankt, tot ziens in de bekerfinale!"

Lees meer over:

Discussieer mee! 8 reacties

Gast725569130

Je plaatst een bericht als Gast725569130