Contractnieuws kwestie van tijd: 'Hij sprak al over volgend seizoen'

Contractnieuws kwestie van tijd: 'Hij sprak al over volgend seizoen'

Feyenoord is onder de nieuwe trainer Dick Advocaat een niet te kloppen ploeg geworden. De 'Kleine Generaal' stuurde zijn manschappen al 12 keer het veld in en zij kwamen terug met 10 overwinningen en 2 gelijke spelen. Inmiddels is het maart en in die maand heeft Feyenoord een loodzwaar programma. Ook nadert het einde van de competitie en rijst daarmee ook de vraag, blijft Dick Advocaat? In de podcast Kick-off Eredivisie van de Telegraaf wordt deze kwestie besproken door Valentijn Driessen, Pim Sedee en Mike Verweij.


"Hij moet blijven en hij gaat ook blijven, dat is een kwestie van tijd voordat daar een klap op wordt gegeven", meent Driessen. De chef sport van de Telegraaf sprak onlangs met Advocaat en die zei wellicht meer dan hij wilde. "Ik stelde een vraag over volgend seizoen: Moet er een vervanger komen voor Sinisterra? En dan zegt hij: Ja natuurlijk moeten we een vervanger halen voor volgend seizoen. Dus hij sprak al over volgend seizoen."

Volgens Michel Abbink van de Voetbal International is Feyenoord sinds de aanstelling van Advocaat gemiddeld per speelronde 0,67 punt ingelopen op koploper Ajax. In dat tempo zou Feyenoord op de laatste speeldag de koppositie over nemen en landskampioen worden. Driessen vindt dat een onzin statistiek, want de Rotterdammers worden in zijn ogen geen kampioen. Driessen wil daarom de Feyenoordfans die vroegen of hij zijn voorspelling nogmaals wil uitspreken graag een plezier doen: "Bij deze, Feyenoord wordt geen kampioen."

FR-Fans.nl mini poll

Nog een jaartje Advocaat?

0 stemmen
Lees meer over:

Discussieer mee! 79 reacties

Gast9652088518

Je plaatst een bericht als Gast9652088518