Bozeník: 'Daar stond voor de aftrap zulk hoog kippenvel op'

Bozeník: 'Daar stond voor de aftrap zulk hoog kippenvel op'

Róbert Bozeník lijkt nu al niet meer stuk te kunnen in De Kuip. De spits die zaterdag voor de tweede wedstrijd op rij het net wist te vinden, werkt hard en is vooral bezig om beter te worden en zijn teamgenoten beter te leren kennen. De spits keek zijn ogen uit in het eerste duel als basisspeler in De Kuip.


Voorafgaand aan de wedstrijd was er een eerbetoon aan Carlo de Leeuw. Bozeník kende hem niet, maar was wel bij de uitvaart vrijdag en dat was een emotionele aangelegenheid. Ook het gebaar vooraf maakte indruk. "Moet je naar mijn arm kijken, daar stond voor de aftrap zulk hoog kippenvel op. Iedereen in het stadion stond te applaudisseren en de fans zongen. Heel mooi hoe dat hier gaat”, aldus de spits in De Telegraaf.

De spits werd gek toen hij scoorde en juichte uitbundig. "Ik hou wel van die celebrations hier in De Kuip. Ik heb dat nooit zo meegemaakt.” "Toch weet de spits heel goed dat het niet alleen om hem draait. "Ik voetbal hier met geweldige spelers en die leer ik in hoog tempo kennen. Ik kijk elke dag op de training welke acties zij maken en hoe ze spelen. Ik kijk naar ’Stevie’ (Berghuis, red.) en naar Sam (Larsson, red.). Ik bestudeer onze eigen spelers ook op videobeelden van vroegere wedstrijden. Ik vind ze eigenlijk heel goed”, sluit hij af met een zekere bewondering.

Lees meer over:

Discussieer mee! 36 reacties

Gast9771110346

Je plaatst een bericht als Gast9771110346