Berghuis mist Sinisterra nu al: 'Dat doet pijn, hij is één van onze bepalende spelers'

Berghuis mist Sinisterra nu al: 'Dat doet pijn, hij is één van onze bepalende spelers'

Steven Berghuis kwam gisteravond voor de camera's van Feyenoord TV. De buitenspeler sprak van een roerige laatste tien dagen. Het overlijden van oer-Feyenoorder Carlo de Leeuw en de lange blessure van Luis Sinisterra hebben hun ipact gehad op de selectie. Berghuis is dan ook opgelucht dat er werd gewonnen van Fortuna Sittard (2-1).


Berghuis: 'Drie punten, meer was er niet te halen. Haha. Maar, het was weer een moeilijke wedstrijd. We komen Fortuna nu al twee jaar tegen, het blijft een lastige ploeg voor ons. Waarom weet ik ook niet, maar we trekken 'm wel over de streep'.

Berghuis mist Sinisterra in het Feyenoord elftal: 'Dat doet pijn, je voelt ook zijn pijn omdat hij zo goed bezig is als twintigjarige. Dan wil je zijn ontwikkeling door zien gaan, dan weet je niet waar dat toe kan leiden. Hij moet nu goed herstellen, er zijn voorbeelden van spelers die beter terugkomen van zo'n zware blessure. Hij ligt ook erg goed in de groep, is altijd vrolijk en is één van onze bepalende jongens'.

'De laatste periode van anderhalve week, inclusief de bekerwedstrijd tegen Heerenveen, was zwaar maar hebben we nu mooi afgesloten. En nu op naar PSV, een directe concurrent om plaats drie. Afwachten wat ze morgen gaan doen, maar wij hebben de drie punten alvast binnen'.

Lees meer over:

Discussieer mee! 34 reacties

Gast3049315186

Je plaatst een bericht als Gast3049315186