Bijlow gaat niet in op Oranje: 'Zien dan wel waar ik sta'

Bijlow gaat niet in op Oranje: 'Zien dan wel waar ik sta'

Feyenoord kreeg een penalty tegen, nadat de VAR besloten had dat Justin Bijlow een overtreding maakte. Bijlow kwam na de wedstrijd bij FOX Sports aan het woord. Hij kreeg ook vragen over Oranje.


Bijlow kreeg de vraag hoe het ging “Ik denk dat het gewoon een duel, ik dacht dat ik eerst de bal raakte”, aldus Bijlow bij FOX Sports. Feyenoord gaat prima zo. “Nee het gaat lekker, onze zaak is om het gewoon zo door te gaan.”

Bijlow is eerste keeper sinds het vertrek van Kenneth Vermeer. “Ik voel me heel goed, ik mag weer lekker spelen. Ik kan weer lekker keepen en daar ben ik het meest blij mee.” Of zijn nieuwe status hem een uitnodiging voor Oranje gaat opleveren. “We hebben pas eerst in maart nog interlands met jong.”

Bijlow wil ook niet verder vooruitkijken. “Ik hou zeker nergens rekening mee, dan zien we in maart wel waar ik sta.” Of Advocaat daar iets over zegt? “Nee, eigenlijk niks.” Van Gangelen zegt dat Advocaat groot fan is van Bijlow. De reactie spreekt boekdelen. “Dan moet ik hem maar elke week trots maken, anders krijg ik op de kop van hem.”

Koeman was afgelopen week bij Feyenoord. Bijlow zei dat hij alleen een handje had geschud. Dick Advocaat zou wat anders gezegd hebben. “Dan spreekt Dick niet de waarheid,” aldus Bijlow lachend.

Lees meer over:

Discussieer mee! 2 reacties

Gast4427759627

Je plaatst een bericht als Gast4427759627