Advocaat ontleed: 'Dit zijn de vier steunpilaren van Feyenoord'

Advocaat ontleed: 'Dit zijn de vier steunpilaren van Feyenoord'

Veel voetbalkenners staan voor een raadsel. Sinds het aantreden van Dick Advocaat is Feyenoord het team dat de meeste punten haalde in de competitie en drongen de Rotterdammers door tot de halve finale van de beker. Het Algemeen Dagblad weet wel waar de basis ligt.


Advocaat is namelijk van de keiharde afspraken en houdt spelers daar ook aan. Daarnaast bouwt hij op vier steunpilaren, Justin Bijlow, Marcos Senesi, Leroy Fer en Steven Berghuis. Bijlow zorgde er persoonlijk voor dat Advocaat zijn fiat gaf voor het vertrek van Kenneth Vermeer. Fer is het blok op het middenveld, waar Orkun Kökcü juist geroemd wordt en krijgt Berghuis de vrijheid om overal op te duiken op het veld.

Senesi begon weifelend bij Feyenoord, maar heeft zich onderhand opgewerkt tot steunpilaar van het elftal, al is hij soms nog kwetsbaar in balbezit en is hij soms te snel met een sliding. Advocaat ziet in de verdediger ook een steunpilaar voor de toekomst van Feyenoord. Advocaat zei na de overwinning op VVV, zijn eerste wedstrijd, dat Feyenoord een beetje op Liverpool moet gaan lijken, dat betekent dat Senesi moet gaan spelen als Van Dijk.

FR-Fans.nl mini poll

Gaan we inmiddels Liverpool een beetje achterna?

0 stemmen
Lees meer over:

Discussieer mee! 56 reacties

Gast3608483568

Je plaatst een bericht als Gast3608483568