'AZ en Feyenoord natuurlijk twee teams waar ik gespeeld heb'

'AZ en Feyenoord natuurlijk twee teams waar ik gespeeld heb'

Feyenoord speelt aanstaande zondag een hele belangrijke wedstrijd. Om nog zicht te houden op de tweede plek is een overwinning in Alkmaar zo goed als cruciaal. Oud-Feyenoorder Ruud Heus blikt in het Algemeen Dagblad vooruit op de kraker in de Eredivisie.


De voormalig linksachter vindt het een lastige wedstrijd om te voorspellen. "Natuurlijk 2 teams waar ik gespeeld heb. AZ is één van, misschien wel de, best voetballende ploeg van Nederland op dit moment. Feyenoord daarentegen heeft onder Dick Advocaat echt een opmars ingezet. De laatste tijd laten ze ook zien dat het moeilijk is om tegen Feyenoord te scoren. Ik denk dat het een gelijkopgaande wedstrijd wordt die beslist wordt op de details. Als ik een uitslag zou moeten zeggen, hou ik het op een gelijkspel zonder veel goals: 1-1."

Ruud Heus was actief voor Feyenoord tussen 1986 en 1996. Hij speelde 239 wedstrijden en won 1x de landstitel. Voor zijn tijd bij Feyenoord was hij al vier jaar speler van AZ. De assistent-trainer van Jong FC Utrecht sloot zijn carrière ook af bij AZ.

Lees meer over:

Discussieer mee! 16 reacties

Gast261089372

Je plaatst een bericht als Gast261089372