Bekerduel de mist in

Bekerduel de mist in

Feyenoord zag gisteren tegen Fortuna Sittard in de tweede helft geen hand meer voor ogen. De Rotterdammers hadden in de tweede helft een goal tegen gekregen die trainer Dick Advocaat vanaf de bank niet eens kon zien. Na 63 minuten spelen vond Kevin Blom het welletjes en na overleg met de assistent scheidsrechters besloot hij het duel tijdelijk te staken.


Na een half uur kwam Blom weer naar buiten, maar het zich werd alleen maar slechter. Blom twijfelde voor de wedstrijd al of hij wilde gaan spelen. "Niet alleen moeten we alles op het veld kunnen zien, ook de fans in het stadion willen de wedstrijd graag kunnen volgen en hetzelfde geldt uiteraard voor de televisiekijker”, zo citeert De Telegraaf.

Blom heeft alles geprobeerd, van een oranje bal tot een half uurtje rust. "M’n assistenten moeten over het hele veld kunnen zien wanneer een bal vertrekt (met het oog op buitenspel red.) en dat was niet langer het geval.” Het bekerduel van Feyenoord ging zo de mist in, de wedstrijd wordt volgende week dinsdag 28 januari uitgespeeld vanaf minuut 63.

Lees meer over:

Discussieer mee! 49 reacties

Gast2635720395

Je plaatst een bericht als Gast2635720395