'Feyenoord wil het liefst op korte termijn de Vrienden van Feyenoord uitkopen'

'Feyenoord wil het liefst op korte termijn de Vrienden van Feyenoord uitkopen'

Feyenoord overwinterde in het zonnige Marbella. De top van Feyenoord was met Van Bodegom, Troost, Brard, Arnesen en Advocaat op volledige oorlogssterkte. Wat doet vermoeden dat er veel staat te gebeuren in Rotterdam Bij de podcast van RTV Rijnmond waren Sinclair Bischop, Frank Stout en Jan Jaap Pruysen aangeschoven om deze actualiteiten te bespreken. Bischop kwam zelf net terug uit Marbella en stak direct van wal: "Het was geen ideaal trainingskamp. Er speelt op dit moment nog veel te veel", doelend op de eventuele transfers van Vermeer, Ayoub, Tapia en Burger.


Er zingen meerdere namen rond, onder andere Guidetti, Lens, Van Wolfswinkel, Bozenik en zelfs de naam van Cavani. De heren van Rijnmond zijn het er over eens dat alleen Bozenik een interessante versterking zou zijn. De 20-jarige Slowaak zou voor concurrentie moeten zorgen op de spitspositie. "Iedereen moet een concurrent hebben", meent Pruysen. Ook de eventuele transfer van Vermeer naar Amerika komt aan bod, de keeper is de transfer gegund, zijn opvolger staat immers al klaar. "Je mag best meer vertrouwen hebben in Justin Bijlow", zo menen de heren.

Op de nieuwjaarsreceptie die deze week zal plaatsvinden zal de algemeen directeur een praatje houden. De heren van Rijnmond zijn zeer benieuwd of nu bekend wordt of Sjaak Troost weer terug mag keren in de Raad van commissarissen. Het vernietigende artikel over Toon van Bodegom in NRC geeft de heren zeer veel gespreksstof. Er is een machtsstrijd gaande, waarbij de VvF en Van Bodegom recht tegenover elkaar lijken te staan. "Feyenoord wil het liefst op korte termijn de Vrienden van Feyenoord uitkopen", zegt Bischop hierover. Het is daarbij zelfs niet ondenkbaar dat er transfers worden gepleegd om de VvF uit te kopen. De Vrienden van Feyenoord zijn namelijk de voornaamste reden dat er geen buitenlandse investeerders kunnen instappen. De aandelen mogen namelijk ook niet zomaar verkocht worden, wanneer Feyenoord deze weer in handen krijgt.

Lees meer over:

Discussieer mee! 51 reacties

Gast6029183387

Je plaatst een bericht als Gast6029183387