UPDATE | AD: 'LA Galaxy niet geïnteresseerd in Vermeer'

UPDATE | AD: 'LA Galaxy niet geïnteresseerd in Vermeer'

Feyenoord lijkt serieus rekening te moeten houden met het vertrek van Kenneth Vermeer. De doelman heeft nog een contract voor een half jaar bij Feyenoord en is afgelopen week 34 jaar geworden. Het lijkt er op dat hij nog een keer in het buitenland wil voetballen en die kans komt nu heel dichtbij.


Volgens De Telegraaf moeten Dick Advocaat, Frank Arnesen en Sjaak Troost beslissen of ze Vermeer transfervrij willen laten vertrekken. De kans is volgens het dagblad groot dat Feyenoord meewerkt, aangezien Vermeer nog een contract van een half jaar heeft, groot verdiener is en Justin Bijlow staat te trappelen om veel te gaan spelen.

De Telegraaf denkt ook dat de toekomst de kans moet krijgen bij Feyenoord, de ontwikkeling van Bijlow zou voorop staan. Hij zou niet te lang tweede keeper moeten zijn en dat zou er voor zorgen dat Vermeer kan vertrekken naar LA Galaxy in Amerika.

Update 13-01-2020 10:44:
Naar verluidt gaat Feyenoord akkoord met een vertrek van Kenneth Vermeer. De goalie die nog onder de lat stond tegen Borussia Dortmund heeft zijn laatste wedstrijd voor Feyenoord vermoedelijk al gespeeld. Volgens Feyenoord Transfermarkt is de goalie al onderweg naar LA Galaxy en komt de deal elk moment rond. Voor Feyenoord is dit goed nieuws in de zoektocht naar versterkingen, aangezien Vermeer één van de grootverdieners bij Feyenoord is.

Update 13-01-2020:23:14
Niet LA Galaxy, maar Los Angeles FC moet de nieuwe werkgever van Kenneth Vermeer worden. Dit meldt Voetbal International. De 34-jarige doelman lijkt dus alsnog op weg naar het door hem begeerde Amerika. Ook Mikos Gouka van het Algemeen Dagblad bevestigd dat niet LA Galaxy de partij is die geïnteresseerd was in de goalie.

FR-Fans.nl mini poll

Feyenoord zou Vermeer moeten laten gaan?

0 stemmen
Lees meer over:

Discussieer mee! 176 reacties

Gast83678277

Je plaatst een bericht als Gast83678277