Krabbendam vanuit Marbella: 'Deze speler brengt meer dan alleen doelpunten'

Krabbendam vanuit Marbella: 'Deze speler brengt meer dan alleen doelpunten'

Voetbal International's Martijn Krabbendam is clubwatcher van Feyenoord. De journalist is daarom ook meegereisd naar het zonnige Marbella. In een nieuwe rubriek van het voetbalweekblad konden PRO-leden live hun vragen stellen aan de clubwatcher zelf. FR-Fans.nl heeft deze Q&A nauwlettend in de gaten gehouden en voor jullie de hoogtepunten op een rij gezet.


Trainer Dick Advocaat gaf reeds aan te hopen op 2 a 3 versterkingen volgens Krabbendam worden dat de volgende: "Een spits en een middenvelder hebben prioriteit, al zal Advocaat een extra back, rechts of links, ook graag zien komen. Karsdorp en Haps zijn er nog een tijdje uit, dus hij heeft een probleem mocht er iets gebeuren met Geertruida of Malacia." Over welke spits dat moet worden zegt Krabbendam: "Het is wel weer een speler terughalen die al is geweest, maar voor Guidetti zou ik een uitzondering maken. Deze speler brengt meer dan alleen doelpunten. In zijn eerste termijn heeft hij met zijn karakter en instelling mede aan de basis gestaan van de terugkeer van Feyenoord." Toch denkt Krabbendam dat de Zweed niet zal komen, Feyenoord wil namelijk met de komst van Arnesen de scouting over een andere boeg gooien en meer aankopen zoals Senesi doen. Dit staat dan weer tegenover de wens van Advocaat die graag versterkingen wil die er meteen zullen staan.

Het budget wat Feyenoord te besteden heeft voor transfer is erg dun beweert Krabbendam wanneer hem gevraagd wordt over hoe veel het potje is voor transfers: "Niet veel. Je moet denken aan huren. Door afscheid te nemen van spelers (Kelly, Ayoub en evt Tapia) creëert de club ruimte in het salarisbudget die de komst van zo'n huurling mogelijk kunnen maken." Verder wist de journalist te vermelden dat Ayoub één dezer dagen Feyenoord verlaat en dat Wouter Burger daardoor bij Feyenoord blijft. Tijdens de wedstrijd tegen Hoffenheim stond Justin Bijlow onder de lat, die maakte een behoorlijke indruk door enkele afstandsschoten goed te pareren. Met name de snelle en zuivere spelhervatting van de jonge keeper vielen op. Volgens Krabbendam is het niet ondenkbaar dat Vermeer Feyenoord nog verlaat in de winter, aangezien hij sowieso aan zijn laatste half jaar in Rotterdam bezig is.

Lees meer over:

Discussieer mee! 72 reacties

Gast5946259755

Je plaatst een bericht als Gast5946259755