Fer laat zich uit over Kökcü en Stam

Fer laat zich uit over Kökcü en Stam

Leroy Fer keerde in de zomer terug bij Feyenoord en voelt zich helemaal thuis in Rotterdam. De middenvelder is blij dat hij eindelijk weer een winterstop meemaakt en zijn lichaam even rust kan geven. De middenvelder speelt weer wekelijks en ziet een uitzonderlijk talent rondlopen.


Fer heeft een goede band met Orkun Kökcü, de 11 jaar jongere middenvelder van Feyenoord. Ondanks het leeftijdsverschil hoeft Fer weinig sturing te geven. "Dat is bijna niet nodig. Hij ziet het spel al zo goed. Hij is technisch voortreffelijk, hij is lichtvoetig en hij loopt veel. Héél veel zelfs”, zegt Fer in gesprek met De Telegraaf.

Fer ziet ondanks dat Kökcü het spel goed ziet en altijd om de bal durft te vragen ook verbeterpunten. "Hij moet ook meer gaan scoren, al zat die bal tegen FC Utrecht er vlak voor de kerst heerlijk in.” Fer en Kökcü zijn het ook eens dat het vertrek van Stam betreurenswaardig is. "Iedereen ziet dat het onder Dick Advocaat goed gaat met Feyenoord. Maar vanuit de spelersgroep is er nooit met één vinger naar Jaap gewezen. Hij is ook echt niet afgeserveerd door de groep. Het was niet zijn schuld dat het niet draaide. We zaten er allemaal in, wij ook als spelers.”

Lees meer over:

Discussieer mee! 70 reacties

Gast2649976368

Je plaatst een bericht als Gast2649976368