SAMENVATTING | Jong Feyenoord rekent af met Jong SC Cambuur

Het is Jong Feyenoord gelukt zich te plaatsen voor de kampioenscompetitie. Op Varkenoord werd er maandagavond met 4-2 gewonnen van Jong SC Cambuur. Jong Feyenoord begon sterk aan de wedstrijd en stond na de eerste 45 minuten op een verdiende 3-0 voorsprong. Dat mocht ook wel, gezien de opstelling van de Rotterdammers, die voor een groot deel bestond uit spelers van Feyenoord 1. Na een goed vertoonde spel in de eerste helft was er in de tweede sprake van een terugval in het spel van Jong Feyenoord. In een tijdbestek van twee minuten scoorde Jong SC Cambuur via Ladan twee keer en bracht de spanning terug in de wedstrijd. Uiteindelijk was het toch nog Jong Feyenoord dat voor de vierde keer het net wist te vinden. SCOREVERLOOP 21e | 1-0 | Narsingh 30e | 2-0 | Ayoub 32e | 3-0 | Larsson 58e | 3-1 | Ladan 59e | 3-2 | Ladan 65e | 4-2 | Lake