Berghuis: 'Verdedigend stonden we prima en compact'

Feyenoord speelde vanmiddag met 1-1 gelijk in en tegen Groningen. Feyenoord ging met een voorsprong de rust in, maar door een penalty van FC Groningen in de tweede helft kwam de eindstand op het bord. Steven Berghuis had in de slotfase nog de winnende kunnen maken, maar Sergio Padt voorkwam dit. De aanvoerder van Feyenoord was na afloop realistisch over de wedstrijd. ‘Als ik reëel ben dan denk ik dat Groningen de betere partij was. Verdedigend stonden we wel prima en compact. We gaven ook weinig weg, maar aan de bal hadden we te weinig initiatief. Het was vandaag te weinig.’ Aldus Berghuis bij Foxsports. Berghuis speelde zelf niet een goede wedstrijd, maar de buitenspeler is zelf van mening dat hij dat sowieso niet heeft als hij niet bij een doelpunt betrokken is. ‘Als ik niet hebt gescoord of een assist heb dan ben ik niet blij. Ik moet deze wedstrijd gaan terugkijken.’