'Hij heeft een tijd geleden al gezegd dat hij me binnen Feyenoord wilde hebben'

'Hij heeft een tijd geleden al gezegd dat hij me binnen Feyenoord wilde hebben'

Gisteravond zat John de Wolf voor het laatst op de bank bij Spakenburg. Na een 2-0 overwinning op ASHW waarmee hij Spakenburg na de volgende ronde in de beker leidde, neemt De Wolf afscheid als trainer. Hij tekende gisteren bij Feyenoord als assistent trainer van Dick Advocaat.


"Ik heb al gesprekken gehad over van alles en nog wat met Sjaak Troost", aldus De Wolf in gesprek met RTV Rijnmond. "Toen we elkaar vandaag aan de telefoon hadden is dat wel wat moois. Hij heeft een tijd geleden gezegd dat hij me binnen Feyenoord wilde hebben. Hij wilde toen gaan kijken of er draagvlak voor mij is. En dan is het ineens zo. Dat is mooi om mee te maken."

De Wolf was dus al langer in gesprek met Feyenoord, nu is door het opstappen van Jaap Stam en het vertrek van bijna alle assistenten allses in een stroomversnelling terecht gekomen. "Ik denk dat ik dinsdagmorgen begon. Ik heb gistermiddag bij Dick Advocaat thuis gezeten met Cor Pot en daarna moest ik naar FOX. Daarna was het over en weer met telefoonverkeer. Maar pas vanmiddag is het rondgekomen. Om zes uur werd het naar buiten gebracht."

FR-Fans.nl mini poll

De Wolf is een goede aanvulling voor Feyenoord?

0 stemmen
Lees meer over:

Discussieer mee! 70 reacties

Gast3855960181

Je plaatst een bericht als Gast3855960181