'Die moet echt in de basis blijven, ook als Jørgensen ooit terugkeert'

'Die moet echt in de basis blijven, ook als Jørgensen ooit terugkeert'

Feyenoord heeft met Jørgensen een speler die de afgelopen twee jaar vaker geblesseerd is geweest dan heeft gespeeld. Trainer Jaap Stam heeft daarom veel uitprobeersels gehad in zijn basiselftal. Toch lijkt de ideale vervanger van de centrumspits gevonden. Luis Sinisterra speelde tegen de sterke verdediging van Porto een puike wedstrijd en excelleerde eerder ook tegen FC Twente. Door Geert den Ouden werd de rappe buitenspeler ook al als ideale vervanger genoemd en bovendien werd de jongeling opgeroepen voor het nationale elftal van Colombia.


Op FR-Fans.nl vroegen wij middels een poll of jullie Sinisterra ook de ideale vervanger van Jørgensen vinden. Een overweldigende meerderheid stemde hier mee in, liefst 886 van de 917 stemmen waren het met de stelling eens. een greep uit de reacties:

Hans_Rdam zegt hier over: "Sinistera is gewoon echt een leuk spelertje. Sleurt en leurt en gaat er vol voor. Je ziet hem echt wat doen als die wordt aangespeeld. Hij weet beter het spel voort te zetten en voor gevaar te zorgen ondanks dat het niet zijn positie is. Die moet echt basis blijven ook als Jørgensen (ooit) terugkeert." Een andere speler die meerdere wedstrijd in de spits is geposteerd is Narsingh. Velen vinden dat Sinisterra een betere optie is, waaronder: Marc1972 is daar één van: "Niet alleen beter in de spits dan Narsingh, gewoon helemaal beter dan hem."

Toch plaatst vaste reageerder LeonC een kritische noot bij het opstellen van Sinisterra in de spits: "De beste vervanger is nooit aangetrokken! Typeert het wanbeleid bij de club! Dat doet niets af aan Sinisterra wat een pracht van een voetballer is en gaat worden." Gast204281985 is zelfs van mening dat een fitte Jørgensen geen plaats in het basiselftal heeft, gezien de prestaties van Sinisterra: "En ik vrees dat hij ook een veel betere optie is dan Jørgensen zelf. Die speelde dit seizoen een zeer belabberd half uur en ik heb geen idee wanneer hij z'n laatste goede wedstrijd speelde. Iedereen schijnt te vergeten dat hij in de wedstrijden die hij het laatste jaar wél speelde, als een kip zonder kop over het veld liep en zelden scoorde. Ook in het Deense elftal raakte hij daarom zijn plaats kwiijt."

Lees meer over:

Discussieer mee! 36 reacties

Gast3146911939

Je plaatst een bericht als Gast3146911939