De kranten: 'Crisis in De Kuip'

De kranten: 'Crisis in De Kuip'

Feyenoord verloor gisteren kansloos van AZ. Waar Jaap Stam predikt op fitheid, leek AZ in alles verder dan de Rotterdammers. Tactisch, technisch en fitter zo omschrijft het Algemeen Dagblad. De Kuipbewoners hebben naast een bestuurlijke crisis nu ook een sportieve crisis.


Het Algemeen Dagblad ziet dat de frustratie vande tribune overslaat op het veld. "En niet toevallig bij Steven Berghuis. In potentie de beste speler van Feyenoord, die vaker kortsluiting in zijn hoofd krijgt als hij gefrustreerd is. Zijn harde tackle van achteren op de benen van Teun Koopmeiners was overduidelijk rood waard. Niemand die eraan twijfelde. Behalve scheidsrechter Jochem Kamphuis dan, want hij trok de gele kaart. En nog gekker: videoscheidsrechter Danny Makkelie, vaak geroemd om zijn werk als VAR, besloot ook na tal van herhalingen niet in te grijpen."

Ook de Telegraaf omschrijft het passend. "Koude douche in De Kuip." Letterlijk en figuurlijk voor de supporters gisteren. Toch heeft De Telegraaf ook nog iets positiefs gezien. "Deed Feyenoord dan niets goed op deze avond? Jawel, in de eerste helft kende de ploeg een fase waarin Luciano Narsingh, Kökcü, Toornstra en Berghuis alle vier dicht bij een treffer waren."

FR-Fans.nl mini poll

Is Feyenoord in een crisis?

0 stemmen

Discussieer mee! 338 reacties

Gast2862044141

Je plaatst een bericht als Gast2862044141