Voorzichtig hoop: 'Die jongen gaat zijn draai heus wel vinden'

Voorzichtig hoop: 'Die jongen gaat zijn draai heus wel vinden'

Nieuwbakken Feyenoorder Marcos Senesi startte op zijn zachts gezegd niet heel gelukkig in de wedstrijd tegen FC Emmen. Toch zijn er diverse prominenten die niet vinden dat Senesi nu al afgerekend moet worden. Naast Willem van Hanegem, die dat gisteren in zijn column zei, is ook Arie Haan die mening toegedaan.


Senesi kwam alleen naar Rotterdam en kwam in een kwakkelend elftal terecht, je kan niet verwachten dat zo iemand nu het elftal op sleeptouw neemt. "Het zijn vaak mannetjes, maar wel gevoelig. Even met zo'n jongen praten na een vervelend debuut, even uitleggen dat het nu ineens om hem gaat. Als Feyenoord had gewonnen, was het een slippertje geweest. Nu het 3-3 werd, is zijn matige debuut direct een item. Ach, hij zal in Argentinië ook wel wat gewend zijn", aldus Arie Haan in gesprek met het Algemeen Dagblad.

Haan denkt dat het wel goed komt met Senesi. De oud-Feyenoorder heeft genoeg beelden gezien van de verdediger. "Die jongen gaat zijn draai heus wel vinden. Hij is sterk aan de bal, speelt ook wel met lef. En verdedigen kunnen al die Argentijnen wel. Ja, zijn debuut was niet best. Nou en? Ik denk echt dat Feyenoord nog een hoop lol aan hem gaat beleven.''

Lees meer over:

Discussieer mee! 79 reacties

Gast6670062663

Je plaatst een bericht als Gast6670062663