'Onbegrijpelijk dat hij een profcontract kon tekenen bij Feyenoord'

'Onbegrijpelijk dat hij een profcontract kon tekenen bij Feyenoord'

Feyenoord moet geen poging doen om Ramon ten Hove terug te halen. Dat vinden bezoekers van FR-Fans.nl. De 21-jarige keeper staat momenteel onder contract bij de Rotterdammers, maar is dit seizoen uitgeleend aan de eerste divisionist FC Dordrecht.


Iets meer dan de helft van de 769 stemmers vindt dat Ten Hove niet teruggehaald moet worden, ondanks dat Dordrecht niet blij is met de samenwerking en dat het een reden is waarom hij nu gepasseerd is. Daarnaast kan de doelman ook nog geen goede indruk achterlaten. Raubaht is meteen keihard voor hem: "Deze jongen is nooit een goed talent geweest. Dan begrijp ik niet hoe je het als bestuur, of in dit geval Martin van Geel, zo'n jongen toch een profcontract te geven. En Ten Hove is niet de enige. Feyenoord heeft talloze zogenoemde talenten een profcontract gegeven, iets wat de club klauwen vol met geld kost maar niets oplevert."

Zadkine voegt daar aan toe: "Hoeveel keeperstalenten er ook zijn of geweest. In the end wordt er altijd wel weer een keeper gekocht. Kijk maar in Nederland. Er is bijna geen club met een keeper uit de eigen opleiding."

Pirlo gaat in op de samenwerking die beide clubs met elkaar hebben. "Dat samenwerkingsverband met de Dordtenaren is niet zo ontzettend zinvol in mijn optiek als je uitsluitend spelers daar naar toe stuurt waarin je toch al weinig vertrouwen hebt zoals Lewis en Ten Hoven in plaats vab toptalenten zoals Azarkan. Op deze manier is het meer het voorportaal voor de uitgang dan een mogelijkheid om jonge spelers die bij 019 te weinig weerstand ondervinden maar te nog tekort schieten voor het eerste te laten ontwikkelen."

Lees meer over:

Discussieer mee! 21 reacties

Gast1583015465

Je plaatst een bericht als Gast1583015465