Feyenoord Onder 19 Verliest eerste competitiewedstrijd

Feyenoord Onder 19 is er niet in geslaagd drie punten te pakken op bezoek bij FC Twente. De eerste competitie wedstrijd ging met 3-2 verloren. In de eerste helft komt FC Twente op een 1-0. De voorsprong is van korte duur nadat Lake de bal van buiten het 16 meter gebied in het doel krult. Beide teams gaan dan ook met een 1-1 stand de kleedkamers is voor de rust. Kuyt brengt aan het begin van de tweede helft Bannis en Valk in. Zij vervangen De Mooij en Hall. De wissels lijken niet te helpen want FC Twente komt op een 2-1 voorsprong. Maar wederom weet Feyenoord snel te reageren. Opnieuw scoort Lake, dit keer uit een vrije trap. tien minuten later komt FC Twente weer op voorsprong en verliest Feyenoord Onder 19 zijn eerste competitiewedstrijd.