Bischop lovend: 'Ik vind ook dat hij niet meer uit het elftal moet'

Bischop lovend: 'Ik vind ook dat hij niet meer uit het elftal moet'

Feyenoord speelde een ongelukkige wedstrijd in en tegen Heerenveen. Ondanks een zwakke wedstrijd, was er een zondagsschot voor nodig om de Friezen op gelijke hoogte te krijgen. De 1-1 was een terechte uitslag, gezien het zwakke spel van Feyenoord, hoofdrolspelers bij Feyenoord zijn Tapia en Larsson. Tapia lijkt zijn plek in de basis volledig veroverd te hebben, terwijl Larsson één van zijn slechtste wedstrijden in een rood-wit shirt speelde. Dat was ook de mannen van de Rijnmond Sport Podcast opgevallen.


“Het lijkt me ook als trainer heel vervelend dat je van te voren gewoon niet weet wat je aan zo’n jongen hebt. Ik deel wel een beetje de woorden Van Basten, al vind ik slappeling wat overdreven. Maar ik denk niet dat hij het uiterste uit zijn carrière haalt”, aldus Sinclair Bischop. Toch ziet Bischop wel verandering bij de linksbuiten van Feyenoord: “Zo nu en dan zien we een lach op z’n gezicht. Hij spreekt Nederlands in interviews. Ik denk dat als hij goed in z’n vel zit dat je dan echt wat aan die jongen hebt.”

Dan één van de opvallendste middenvelders van Feyenoord, Renato Tapia. De Peruviaanse international speelde met zijn land de finale van de Copa América en mocht na eerdere dreigende taal van Sjaak Troost ook zondag in de basis beginnen. “Het is wel dat je zowel tegen die Georgiërs en gister die Tapia momentjes had”, begint Bischop. “Ik vind ook dat hij niet meer uit het elftal moet”, meent Bisschop zelfs.

FR-Fans.nl mini poll

Tapia moet altijd spelen

1343 stemmen
Lees meer over:

Discussieer mee! 79 reacties

Gast2245167691

Je plaatst een bericht als Gast2245167691