'Feyenoord moet zich op twee posities versterken'

'Feyenoord moet zich op twee posities versterken'

Feyenoord sloot op zaterdag het trainingskamp af in Oostenrijk. De dag er voor wist Feyenoord geen vuist te maken tegen Red Bull Salzburg. De club werd afgelopen seizoen kampioen van Oostenrijk en mag aantreden in de Champions League. Een nederlaag die desondanks perspectief bood volgens trainer Jaap Stam. Dennis van Eersel bespreekt met RTV Rijnmond het trainingskamp en de stand van zaken in Rotterdam-Zuid.


Van Eersel heeft veel jeugdspelers aan het werk gezien en Naoufal Bannis kon hem erg bekoren. De jongeling speelde sterk tegen Darmstadt en de spitspositie is niet druk bezet meent de journalist. “Eigenlijk hebben ze alleen Jørgensen en Vente en we weten met name van de eerste hoe blessuregevoelig die de laatste twee jaar is geweest. Dan zou ik in ieder geval zorgen dat je iets achter de hand hebt. Ik vind nog steeds dat, dat één van de posities is waar Feyenoord zich de komende tijd moet versterken.”

Verder vindt Van Eersel dat er nog een rechter verdediger bij moet komen: “Het is te dun bezaaid nu. Je hebt St. Juste die daar kan spelen en Nieuwkoop die ook nu weer geblesseerd is geraakt tegen Dordrecht, dus niet volledig kon meetrainen, daarop moet je doorselecteren. Dus een rechtsback erbij dan is er ook de kans dat je St. Juste in het centrum kan opstellen. Wat Stam ergens ook wel in z’n hoofd heeft zitten. Maar ja, dan moet er wel echt iemand bij komen Janmaat wordt veel genoemd, maar heeft een contract bij Watford en speelt daar ook veel. Dan zal Feyenoord in de buidel moeten tasten.”

Lees meer over:

Discussieer mee! 165 reacties

Gast2305642749

Je plaatst een bericht als Gast2305642749