Sinisterra: 'Ik wil dit seizoen een grote rol spelen binnen het team'

Sinisterra: 'Ik wil dit seizoen een grote rol spelen binnen het team'

Luis Sinisterra speelde deze zomer het WK onder 20 met Colombia en maakte tijdens dat toernooi grote indruk. De jonge buitenspeler kijkt met een goed gevoel terug op het toernooi en hoopt deze vorm mee te nemen naar Rotterdam, waar hij onder Jaap Stam hoopt op veel speelminuten.


‘Ik denk dat ik een goed WK heb gespeeld. Ik heb mijn team kunnen helpen om grootse dingen te realiseren. Nu ben ik terug bij Feyenoord en hoop ik onder de nieuwe trainer minuten te kunnen maken en het team hier te kunnen helpen.’ Aldus Sinisterra in gesprek met Feyenoord TV.

De buitenspeler blikt tijdens het interview terug op het vorige seizoen, waar hij het erg lastig had om aan speelminuten te komen. ‘Het was ingewikkeld in het begin. Maar ik ben hier met een reden en wil graag bij deze club zijn. Dan moet je de condities accepteren. Het was een periode waarin ik veel geleerd heb van Giovanni van Bronckhorst. Nu hoop ik die dingen mee te nemen naar de nieuwe trainer, waar ik veel minuten onder wil maken. Ik wil dit seizoen een grote rol spelen in de competitie en binnen het team. Ik verwacht veel voor Feyenoord te realiseren.’

Lees meer over:

Discussieer mee! 22 reacties

Gast8860927471

Je plaatst een bericht als Gast8860927471