Kelly popelde om te komen: 'Dit is een grote club'

Kelly popelde om te komen: 'Dit is een grote club'

Liam Kelly rondde gisteren zijn transfervrije overgang naar Feyenoord af. Dat de afwikkeling iets langer duurde kostte hem zijn reis met de spelers naar Oostenrijk. De middenvelder stapt vandaag op het vliegveld om zich zo snel mogelijk te melden bij de 33 andere spelers die mee zijn op trainingskamp.


Kelly kijkt uit naar spelen bij Feyenoord. Hij kent het verleden. “Georginio Wijnaldum speelde hier. En Robin van Persie. Hier hebben grote spelers hun weg gevonden. Dit is een grote club”, aldus Kelly in het Agemeen Dagblad. Hij landde gisterenochtend met zijn zaakwaarnemer op Schiphol, werd medisch gekeurd in het Erasmus MC en daarna snel door naar de Kuip. Kelly kijkt er naar uit om weer samen te werken met Jaap Stam, die volgens hem erg belangrijk is geweest in zijn ontwikkeling als speler.

Feyenoord kwam en Kelly was direct enthousiast en kent de historie van de club, kent de sfeer in de Kuip en wil zo snel mogelijk naar Oostenrijk. Ondanks dat Stam en Kelly elkaar kennen betekent dit niet een automatische basisplaats voor Kelly. “Ik moet het hier zelf laten zien, dat is duidelijk'', zegt hij. Stam: “Kelly past bij de manier waarop wij willen gaan voetballen dit seizoen.''

Lees meer over:

Discussieer mee! 61 reacties

Gast10556082

Je plaatst een bericht als Gast10556082