UPDATE |  'Reading FC heeft doorverkooppercentage bedongen'

UPDATE | 'Reading FC heeft doorverkooppercentage bedongen'

Feyenoord zit achter Reading middenvelder Liam Kelly aan. De middenvelder moet met zijn passing en inzicht gaan zorgen voor de balans op het middenveld. Trainer Jaap Stam kent de speler nog uit zijn periode bij Reading en bestempelde Kelly al als: “Een technisch verfijnde jongen.” VTBL wist zelfs al te melden dat de 23-jarige al medisch gekeurd is door Feyenoord en dat de voormalig Iers jeugdinternational staat te springen om de overstap te maken naar de Stadionclub.


Het enige obstakel wat een definitieve transfer in de weg lijkt te staan, is de transfersom. Feyenoord en Reading zijn naar verluidt nog aan het onderhandelen over de hoogte van het te betalen bedrag. Wij namen contact op met het doorgaans goed ingelichte Readingtalk. Uit deze bron blijkt dat de middenvelder om en nabij de 500.000 pond moet gaan kosten, omgerekend zo'n 560.000 euro. Een bedrag wat voor Feyenoord nog goed te betalen is, zeker na de verkoop van Tonny Vilhena.


Update 08-07-2019
Naar alle waarschijnlijkheid hoeft Feyenoord geen transfersom over te maken voor Liam Kelly. Dat meldt Dennis van Eersel althans op zijn Twitter-account. Volgens de journalist heeft Kelly met zijn club Reading afgesproken dat zijn contract is ontbonden. Bovendien weet Van Eersel te melden dat er sprake is van een contract voor drie jaar in plaats van de eerder gemelde twee jaar . Deze tekst is inmiddels ook op de clubsite van Feyenoord.nl aangepast.

Update 09-07-2019
Het heeft er alle schijn van dat Feyenoord Kelly binnenhaalde zonder transfersom. Echter was dit volgens het Algemeen Dagblad alleen mogelijk doordat Reading FC een doorverkooppercentage krijgt wanneer Kelly weer vertrekt bij Feyenoord.

FR-Fans.nl mini poll

Is Liam Kelly een aanwinst voor Feyenoord

0 stemmen
Lees meer over:

Discussieer mee! 173 reacties

Gast4549436938

Je plaatst een bericht als Gast4549436938