UPDATE | 'Feyenoord en FK Krasnodar akkoord over transfer Vilhena'

UPDATE | 'Feyenoord en FK Krasnodar akkoord over transfer Vilhena'

Een transfer van Tonny Vilhena naar FK Krasnodar lijkt toch niet van de baan te zijn. Volgens het Algemeen Dagblad is een delegatie van de Russische club momenteel in Nederland om de transfer af te ronden. RTV Rijnmond meldt dat Vilhena een contract voor vijf jaar kan tekenen.


De directeur van de club, Vladimir Khashig, zou vandaag gesprekken voeren met Feyenoord en het kamp Vilhena. Er ligt een meerjarig contract klaar voor de middenvelder van Feyenoord. Eerder werd door Sjaak Troost bevestigd dat een transfer van de baan zou zijn. Volgens geruchten zou er in het contract van Vilhena een clausule zijn opgenomen dat hij voor een gelimiteerde transfersom zou mogen vertrekken. Troost sprak dit tegen.

Mocht Vilhena daadwerkelijk naar Rusland vertrekken kan hij daar een lucratief salaris ontvangen. Volgens geruchten zou de middenvelder ongeveer 1,5 miljoen euro per jaar gaan verdienen.

Update 20-06-2019 15:11
Volgens Martijn Krabbendam zijn Feyenoord en FK Krasnodar akkoord over de transfer van Vilhena, zo meldt de Feyenoord-watcher van Voetbal International op Twitter. Feyenoord zou ongeveer 9 miljoen euro ontvangen voor de middenvelder. Wel is het onduidelijk hoeveel de Rotterdammers er netto aan over houden, zo schrijft Voetbal International.

Lees meer over:

Discussieer mee! 162 reacties

Gast7494151181

Je plaatst een bericht als Gast7494151181