Keiharde kritiek op keuzes Feyenoord: 'Waarom staat De Jong dit toe?'

Keiharde kritiek op keuzes Feyenoord: 'Waarom staat De Jong dit toe?'

Er is enorm veel kritiek op de aanstelling van Sjaak Troost door de mannen van Veronica Inside. Ze begrijpen niet waarom de club voor deze optie heeft gekozen.


"Het is lachwekkend", zegt Johan Derksen. "Hij heeft een achtergrond op een commerciële afdeling. Vervolgens ging hij op eigen benen verder en dat is blijkbaar niet goed afgelopen, want hij is teruggekomen naar Rotterdam-Zuid. Dus dat heeft niks geholpen."

Derksen gaat nog even verder en zegt: "Hij is niet lastig, maar hij begrijpt niks van de functie. Hij overschat het. Troost denkt dat zaakwaarnemers hem ook wel bellen. En mijn volgende vraag is: waarom staat De Jong dit toe? Feyenoord staat een jaar stil. De Jong weet echt niet wat hij bij deze club moet. Wat moet hij uberhaüpt in de voetballerij?"

Voetbaljournalist Martijn Krabbendam geeft nog meer tekst en uitleg waarom er al vijf kandidaten afvielen. "Het lag aan Feyenoord zelf. Kwalitatief valt het enorm tegen op de markt voor technisch directeuren. Daarom zijn er vijf afgevallen. Huijberts was bij AZ nog niet klaar, daarom wilde hij blijven. Dat was een serieuze optie. Maar goed. Bij Feyenoord moet heel wat gebeuren. De selectie moet heel erg op de schop. Contracten van spelers lopen nog door, maar deze moet je juist verkopen. De Rotterdammers hebben geld nodig en nieuwe spelers met andere kwaliteiten. Stam wil daarom doorselecteren. De constructie die je nu hebt kan niet."

Lees meer over:

Discussieer mee! 79 reacties

Gast4168600208

Je plaatst een bericht als Gast4168600208