Huurling komt met veel vertrouwen terug: 'Ik ga alles geven om meer minuten te maken'

Huurling komt met veel vertrouwen terug: 'Ik ga alles geven om meer minuten te maken'

Emil Hansson is nog maar één stap verwijderd van promotie naar de Eredivisie met RKC Waalwijk. Gisteren speelde hij met RKC in Waalwijk 0-0 gelijk tegen Go Ahead Eagles. De Zweed, geboren in Noorwegen, denk dat zijn club een goede kans maakt en heeft zin in de return. Waar hij ook naar uit kijkt is de terugkeer bij zijn werkgever Feyenoord, daar wil hij ook uitblinken.


Zonder Hansson had RKC hoogstwaarschijnlijk niet in de play-offs gestaan. Met zijn doelpunten en assists bewees de speler dat hij uit het juiste hout gesneden is. Feyenoord heeft daarom ook al beloofd dat tijdens de voorbereiding van Feyenoord 1 op het nieuwe seizoen aansluit bij de selectie. Concrete plannen zijn er echter nog niet. Hansson: 'Ik ga terug naar Feyenoord en mijn best doen. Of ik speel of niet speel, ik ga alles geven om meer minuten te maken. Ik heb nog niet met Jaap Stam gesproken, ik verwacht wel dat ik een kans krijg'.

Hansson: 'Ik heb veel vertrouwen in mijzelf en heb de laatste maanden vaak goed gespeeld, vind ik. Er is gelukkig ook veel vertrouwen in het team'.

Lees meer over:

Discussieer mee! 74 reacties

Gast2858658690

Je plaatst een bericht als Gast2858658690