'Tijdelijke opvolger Van Geel komt uit eigen gelederen'

'Tijdelijke opvolger Van Geel komt uit eigen gelederen'

Feyenoord lijkt Sjaak Troost naar voren te schuiven als de vervanger van Martin van Geel als technisch directeur bij de Rotterdammers. De huidig lid van de Raad van Commissarissen moet het gat opvullen dat Martin van Geel achter zich laat, het gat dat Feyenoord nog niet heeft weten te vullen.


Troost zal in eerste instantie als interim technisch directeur gaan optreden voor een periode van twaalf maanden, nadat Feyenoord, ondanks verwoede pogingen bij diverse kandidaten, geen nieuw technisch directeur kon vinden, dat meldt het Algemeen Dagblad. Troost werd al eerder genoemd in de 'denktank' met Stanley Brard en Dirk Kuyt over het uit te stippelen beleid en het aantrekken van spelers.

De toekomstige interim technisch directeur zal met deze stap wel uit de Raad van Commissarissen stappen en zal zoals het er nu naar uitziet de transferwindow van komende zomer en komende winter in ieder geval eindverantwoordelijk zijn voor het aan- en verkoopbeleid van Feyenoord. De verwachting is dat Troost na een jaar wordt vervangen door een andere technisch directeur.

Lees meer over:

Discussieer mee! 167 reacties

Gast2723682418

Je plaatst een bericht als Gast2723682418