Krabbendam kijkt terug: 'Een seizoen vol uitersten'

Krabbendam kijkt terug: 'Een seizoen vol uitersten'

VI-journalist en Feyenoord-watcher Martijn Krabbendam blikt in gesprek met Voetbal International terug op het afgelopen voetbalseizoen van Feyenoord.


Volgens Martijn Krabbendam was het afgelopen seizoen een van uitersten. Het dieptepunt was voor Feyenoord-watcher het mislopen van Europa League poulefase. 'De wedstrijd tegen Trencin uiteraard. Waarom? Je begint met hoge verwachtingen aan het seizoen, gaat dan naar zo'n kleine club en denkt vooraf dat het wel 'makkelijk' gaat worden. Wat er vervolgens gebeurt mag gerust als een debacle worden genoemd.' Daarnaast was volgens Krabbendam ook het voetballend vermogen van Feyenoord erg zwak. Dat was vooral te merken tegen de kleinere clubs, waar Feyenoord normaalgesproken geen moeite mee heeft.

En het hoogtepunt? 'Alle Feyenoord-supporters zullen de spraakmakende 6-2 overwinning op aartsrivaal Ajax natuurlijk als hoogtepunt aangeven.' Volgens Krabbendam was dat een wedstrijd waarin alles lukte bij Feyenoord. 'Feyenoord heeft alle zwakpunten van Ajax, voor zover die er waren dit seizoen, blootgelegd en daar gebruik van gemaakt.'

Lees meer over:

Discussieer mee! 19 reacties

Gast4195413643

Je plaatst een bericht als Gast4195413643