Zaakwaarnemer Namli: 'De volgende stap moet dan ook een logische zijn'

Zaakwaarnemer Namli: 'De volgende stap moet dan ook een logische zijn'

Jaap Stam, de huidig coach van PEC Zwolle, is de opvolger van vertrekkend coach Giovanni van Bronckhorst bij Feyenoord. Met de komst van de nieuwe trainer is de kans aanwezig dat óók Younes Namli meekomt naar Rotterdam.


Door de goede prestaties van Namli bij zijn huidige werkgever behoort hij tot de grote uitblinkers. Zijn huidig contract loopt nog een jaar door, dus een aanstaand vertrek is dan ook een waarschijnlijke optie. Zijn zaakwaarnemer, Daan Kramp, vertelt in Voetbal International, geciteerd door Voetbalprimeur, dat er inmiddels meer interesse in voor de jeugdige vleugelaanvaller, zelfs uit de Nederlandse top. 'Ik ben ook in gesprek met de Nederlandse top over hem'.

Volgens de zaakwaarnemer zou er zelfs een concreet bod zijn neergelegd bij PEC Zwolle. Of dat door Feyenoord is gedaan wil Kramp niet vertellen. 'Younes is heel kritisch waar hij z'n carrière een vervolg wil geven. De volgende stap moet dan ook een logische zijn.

Lees ook

'Stam wil speler van PEC Zwolle meenemen naar Feyenoord'

Feyenoord kijkt met een schuin oog al naar volgend seizoen. De Rotterdammers lijken zich dit seizoen te verzekeren van de derde plek en met de aankomende veranderingen bij Feyenoord lijkt er veel te gaan veranderen....

Lees meer over:

Discussieer mee! 48 reacties

Gast5694685429

Je plaatst een bericht als Gast5694685429