El Bouchataoui: 'In de rust hebben we dat besproken'

Een van de uitblinkers in de wedstrijd tussen Feyenoord Onder 19 en Ajax onder 19 is Achraf El Bouchataoui. De middenvelder wist twee keer te scoren en zorgde daarmee voor een belangrijk aandeel in de belangrijke wedstrijd in de strijd om de koppositie. De Rotterdammers begonnen moeizaam, maar kwamen nog wel met 1-0 voor. Daarna waren de grootste kansen voor Ajax Onder 19 en zij scoorden snel de 1-2. 'We wisten van te voren dat het een lastige wedstrijd zou gaan worden, maar ik denk dat we vandaag hebben laten zien wie we zijn', zegt El Bouchataoui in gesprek met Feyenoord TV. De jongeling van Feyenoord weet dat in de eerste helft niet goed was, wat Feyenoord Onder 19 liet zien. 'In de rust hebben we dat besproken. We moeten laten zien wie wij zijn. In de tweede helft is het beter gegaan.' Ondanks zijn goede spel en twee doelpunten is El Bouchataoui bescheiden. 'Het is mooi voor mezelf maar ook voor het team. Ik denk dat als wij zo doorgaan dat we heel wat kunnen bereiken met het team.'