Kuyt: 'Een mooie toekomst voor de club'

Dirk Kuyt zag Feyenoord Onder 19 maandagmiddag knap winnen van Ajax Onder 19. Door de overwinning zijn de Rotterdammers koploper, en hebben het nu in eigen hand om kampioen te worden. De trainer van Feyenoord Onder 19 zag een knotsgekke wedstrijd. 'Opvallend was misschien wel dat het onze minste eerste helft van het seizoen was', aldus Kuyt in gesprek met Feyenoord TV. In de tweede helft speelde Feyenoord Onder 19 een stuk beter. 'Er moest wat gebeuren, en dat hebben we ook in de rust tegen elkaar gezegd. Dan zie je wat er ontstaat.' Feyenoord Onder 19 kwam op voorsprong, maar ging met een 1-2 achterstand de rust in. Uiteindelijk blijven de drie punten toch in Rotterdam. 'Het is een kwaliteit van de jongens, en dat is ook een kwaliteit die bij Feyenoord hoort', doelt Kuyt op het ombuigen van de achterstand. De trainer zag een aantal spelers uitblinken. 'Een mooie toekomst voor de club', doelt Kuyt op de jeugdige talenten die hopen de overstap te kunnen maken naar het eerste van Feyenoord.