'Het zit niet goed binnen die club, dat is duidelijk'

'Het zit niet goed binnen die club, dat is duidelijk'

De ophef rond de reactie van Jordy Clasie na zijn wissel tegen Heracles Almelo is wat overdreven, vindt Theo Janssen. Wel denkt de analist dat er iets niet goed zit binnen de selectie van Feyenoord.


Clasie was zaterdag zichtbaar boos nadat hij ruimte moest maken voor Robin van Persie en gaf trainer Giovanni van Bronckhorst geen hand. "Je weet bij sommige spelers, als je ze wisselt moet je ze even laten gaan", zegt Janssen zondag in VTBL. "Waarom moet je iedereen een handje geven. Je verwacht het niet bij hem, maar je zag het nu wel al: hij was niet blij. Je kunt hem als trainer ook even laten, dan heb je die reactie."

Volgens Janssen is er wel iets aan de hand bij Feyenoord. "Het zit niet goed binnen die club, dat is duidelijk", stelt de ex-voetballer na een reeks van incidenten, maar er zou een logische verklaring zijn. "Ze spelen nergens meer om. De trainer vertrekt, de technisch directeur gaat weg.."

Volgens ex-Feyenoorder en tafelgenoot Henrik Larsson heeft Feyenoordtrainer Van Bronckhorst goed gehandeld rond het incident met Clasie. "Ik denk dat Giovanni het goed heeft gedaan. Hij kan het niet accepteren, maar is ook niet overdreven boos. Hij heeft goed gehandeld en is duidelijk geweest."


Discussieer mee! 31 reacties

Gast4419878860

Je plaatst een bericht als Gast4419878860