'Het is ook geen geheim dat hij niet met heel veel plezier naar Feyenoord rijdt'

'Het is ook geen geheim dat hij niet met heel veel plezier naar Feyenoord rijdt'

Alles wijst erop dat de stemming bij Feyenoord met de week minder wordt. De ploeg van trainer Giovanni van Bronckhorst laat steeds slechter voetbal zien, de derde plaats is inmiddels afgestaan aan AZ, technisch directeur die er na dit seizoen ook mee stopt en inmiddels zijn er ook problemen binnen de selectie van Feyenoord.


Wat direct opviel na het bekendmaken van de opstelling van Feyenoord tegen FC Utrecht is dat Steven Berghuis niet in de basiself stond. Later gaf de buitenspeler zelf aan dat er iets zou zijn gebeurd op de training van Feyenoord. VI-journalist en Feyenoord-watcher Martijn Krabbendam vertelt in het Sportforum van NPO1 wat zich precies heeft afgespeeld vorige week.

'Berghuis keerde terug van Oranje, waar hij op hoog niveau heeft getraind. Hij komt terug bij Feyenoord, het loopt niet, hij maakt een overtreding op de training, Van Bronckhorst zegt daar wat van en het wordt een scheldpartij', vertelt Krabbendam, die zijn informatie heeft van mensen binnen de club.

Ajax-watcher en AD-journalist Daniël Dwarswaard vraagt zich af of er niet meer achter zit bij Berghuis. 'Wil hij hier nog iets mee bereiken? Stuurt hij aan op een vertrek?'

Krabbendam vervolgt: 'Het is wel een jongen waarbij je kunt zien of hij het niet naar zijn zin heeft. Dan heeft hij van die hangende schouders in het veld, gaat zijn hoofd naar beneden. En het is ook geen geheim dat hij nou niet elke ochtend met heel veel plezier naar Feyenoord rijdt.'

Lees meer over:

Discussieer mee! 83 reacties

Gast1654459619

Je plaatst een bericht als Gast1654459619