Vilhena en Berghuis keren terug op het trainingsveld

Vilhena en Berghuis keren terug op het trainingsveld

Feyenoord werkt met een kleine groep toe naar de uitwedstrijd tegen FC Utrecht. Tonny Vilhena en Steven Berghuis sloten vandaag weer aan bij de training. Sam Larsson en Nicolai Jørgensen zijn nog niet aanwezig op het trainingsveld, zij keren vanavond pas terug in Rotterdam.


Sam Larsson zat bij de Zweedse selectie en Nicolai Jørgensen speelde mee met Denemarken. Ook Cuco Martina is nog niet teruggekeerd. De verdediger werd opgeroepen voor de interlands van Curaçao, dat meldt RTV Rijnmond op Twitter.

Ook ontbreken nog enkele jeugdinternationals. Zo speelt Tyrell Malacia vanmiddag nog met jong Oranje. Ook Dylan Vente, Ramon ten Hove en Jordy Wehrmann zijn nog niet teruggekeerd van hun interlands. Ook Orkun Kökcu komt vandaag nog elders in actie: met Oranje onder 19 probeert hij zich - samen met Wouter Burger, Lutsharel Geertruida en Ramon Hendriks - te plaatsen voor het EK.

Feyenoord neemt het aankomende zondag op tegen FC Utrecht. De wedstrijd staat in het teken van de aanslag in Utrecht en er zal voor de wedstrijd een minuut stilte worden gehouden. Beide elftallen zullen ook met rouwbanden spelen.

Lees ook

Trainingsschema richting wedstrijd FC Utrecht bekend

Feyenoord traint in aanloop naar de uitwedstrijd tegen FC Utrecht drie keer openbaar. Supporters zijn op maandag (vandaag), dinsdag en woensdag welkom op trainingscomplex 1908. De trainingen op de eerste drie dagen van deze nieuwe week,...

Discussieer mee! 3 reacties

Gast5406233337

Je plaatst een bericht als Gast5406233337