Jørgensen denkt na over vertrek: 'Volgende week eerste gesprek'

Jørgensen denkt na over vertrek: 'Volgende week eerste gesprek'

Nicolai Jørgensen is altijd erg blij als hij zich mag melden bij de nationale selectie. Zeker nu het bij Feyenoord vooral over randzaken gaat, zoals het stoppen van Giovanni van Bronckhorst, waarbij de spits vaker dan hem lief is op de bank zit.


De oproep van dit interlandweekend kwam als geroepen. 'Ik heb altijd heel veel zin om naar het nationale team te gaan. Zeker nu, na drie of vier bewogen weken in Nederland. Met Denemarken krijg ik altijd weer motivatie en vergeet ik de moeilijke dingen', aldus de Deen in gesprek met Voetbal International.

Zijn situatie bij Feyenoord zit hem niet lekker. 'Ik heb volgende week een gesprek met de technisch directeur (Martin van Geel, red.) en dan hoor ik wel wat hij te zeggen heeft en wat de club denkt. Tot nu toe heb ik helemaal niemand van de club er over gesproken', zo citeert VI TV2 uit Denemarken.

Jørgensen denkt er hardop over na om na dit seizoen te vertrekken bij Feyenoord. 'Ik blijf hard werken, maar dat heeft nog geen resultaat opgeleverd. Ik denk dat het nog wel komt. Van daaruit moet ik een plan voor mezelf maken.'

Lees meer over:

Discussieer mee! 74 reacties

Gast5358537403

Je plaatst een bericht als Gast5358537403