'Vilhena gaat Feyenoord niet heel veel geld opleveren'

'Vilhena gaat Feyenoord niet heel veel geld opleveren'

De selectie van Oranje is bekend gemaakt en twee Feyenoorders mogen hun opwachting maken in de 23-koppige selectie van het Nederlands Elftal Steven Berghuis en Tonny Vilhena. Vermeer is afgevallen in de voorselectie, maar Vilhena, die onder Koeman altijd mag rekenen op een plekje bij die selectie is wat dat betreft geen vreemde naam. Berghuis die de afgelopen weken niet per se uitblinkt misschien wel. In gesprek met Voetbal International gaat Martijn Krabbendam in op de selectie van beide spelers.


“Wat me wel een beetje verbaast is Berghuis, die krijgt de laatste tijd toch wel een beetje kritiek bij Feyenoord. Als dit elftal niet draait dan zie je bij Berghuis dat ie wat met z’n hoofd loopt te zwaaien en z’n schouders hangen, maar hij zegt zelf dat-ie zo in elkaar steekt dat hij daar niks aan kan doen”, aldus Martijn Krabbendam. Wanneer de cijfers erbij gepakt worden vindt Krabbendam een uitverkiezing ook helemaal geen verrassing: "Als je zijn statistieken erbij pakt is het terecht dat hij er bij zit, hij is qua aanvallers nog steeds één van de gevaarlijkste Feyenoorders is met zijn goals én assists.”

De uitverkiezing van Vilhena is geen verrassing onder Koeman: “Die maakt standaard deel uit van de selectie onder Koeman, die kent Vilhena die heeft hem ooit laten debuteren en weet dat hij de ideale speler is om met een boodschap het veld in te sturen.” Krabbendam gaat verder: “Zo’n speler brengt power die heb je er als bondscoach sowieso graag bij.”

Over de waarde van de spelers Vilhena en Berghuis is de clubwatcher van VI verdeeld: “Berghuis is natuurlijk een speler met een doorlopend contract die een substantieel bedrag waard is, hoeveel dat is dat weet ik niet dat is natuurlijk altijd wel een beetje wat een gek er voor geeft. Ja voor Vilhena geld in principe hetzelfde alhoewel hij natuurlijk nog één jaar contract heeft na dit seizoen. Dan is het voor clubs dat ze kunnen kiezen, betalen we nu een paar miljoen, of wachten we tot januari dat hij mag gaan praten met clubs en halen we hem een zomer later voor niks op. Vilhena gaat Feyenoord niet heel veel geld opleveren.”

FR-Fans.nl mini poll

Moet Feyenoord Berghuis en Vilhena verkopen deze zomer?

0 stemmen
Lees meer over:

Discussieer mee! 47 reacties

Gast3167544342

Je plaatst een bericht als Gast3167544342