Lachende Delle: 'Deze komt ooit nog wel ergens in pubquiz voorbij'

Lachende Delle: 'Deze komt ooit nog wel ergens in pubquiz voorbij'

Bij Feyenoord werd gisteren het doel verdedigd door Joris Delle. De eerste Fransman ooit in een Feyenoordshirt genoot van zijn eerste basisplaats bij Feyenoord, maar weet ook dat het in principe zijn enige zal zijn.


Delle, de eerste Fransman ooit met een basisplaats bij Feyenoord, weet dat het een voetnoot is, maar is erg blij. “Deze komt ooit nog wel ergens in pubquiz voorbij", sprak Delle en hij lachte zijn tanden bloot. “En ik zal dit thuis natuurlijk nog wel eens delen met de kinderen. Het is toch bijzonder allemaal."

Delle was niet nerveus voor de wedstrijd en hield zich prima staande. Toch kreeg hij vlak na rust een goal tegen. “Een vreselijke frommelgoal", oordeelde Delle. ,,De bal ketste alle kanten op. De goal was onnodig. Verder mag ik niet ontevreden zijn, denk ik. Ik heb mijn klus geklaard."

Ondanks zijn goede optreden weet Delle wat hem te wachten staat. “Ik ben gehaald als derde keeper", zei Delle. “Dat wist ik op het moment dat ik bij Feyenoord tekende al. Ik heb me daar naar te voegen. En dat doe ik zonder morren. Natuurlijk was dit prachtig. Ik heb mijn debuut gemaakt. Ik heb nu een hele wedstrijd gekeept. Ik ben de eerste Fransman van Feyenoord. Dat neem ik toch maar mooi mee."

Delle keek met een lach vooruit. “Ik heb mijn stinkende best gedaan. Voor Feyenoord. Voor het team. Maar ik sta in de partijen straks weer gewoon bij de reserves. Nu moest ik Jan-Arie van der Heijden de bal inspelen, dan moet ik hem van scoren afhouden, haha. Moet ik onverwacht toch langer blijven staan, dan is dat mooi meegenomen. Maar ik heb geen verwachtingen. De hiërarchie is helder."

Lees meer over:

Discussieer mee! 19 reacties

Gast8294190136

Je plaatst een bericht als Gast8294190136