'Ze zijn afhankelijk van een fenomenale veteraan van 35'

'Ze zijn afhankelijk van een fenomenale veteraan van 35'

Feyenoord heeft de zure smaak van de bekernederlaag enigszins weggespoeld door in een natte Kuip FC Emmen met 4-0 terug naar Drenthe te sturen. Uitblinker in deze wedstrijd met drie goals mag gerust Robin van Persie genoemd worden. Martijn Krabbendam bespreekt met Voetbal International de wedstrijd en de rol van Van Persie.


Krabbendam windt er geen doekjes om en concludeert: “Ik denk dat het voor heel veel mensen nog de enige reden is om dit seizoen naar Feyenoord te gaan, omdat je dan nog iedere twee weken Van Persie aan het werk kan zien.” De enorme invloed van Van Persie op de resultaten van Feyenoord baren de journalist wel zorgen: “Zijn vertrek is symbolisch voor de toestand waar Feyenoord zich in bevindt. Ze zijn afhankelijk van een fenomenale veteraan van 35. Als die volgend jaar weg gaat ligt daar een gapend gat, ik zie nog niet hoe ze dat gaan opvullen.”

Feyenoord speelde niet in een uitverkocht stadion en dat was de clubwatcher van VI ook opgevallen. “Het was opvallend om te zien hoeveel lege plekken er waren, dat zie je toch niet zo gauw bij Feyenoord.” Krabbendam gaf hiervoor ook nog een verklaring: “Ik kan me natuurlijk voorstellen dat de teleurstelling best wel groot is na twee van zulke jaren waarbij de achterstand op Ajax en PSV zo gegroeid is.”

Lees meer over:

Discussieer mee! 54 reacties

Gast4947288669

Je plaatst een bericht als Gast4947288669