'Het is vooral een beschadiging voor Van Bronckhorst'

'Het is vooral een beschadiging voor Van Bronckhorst'

Giovanni van Bronckhorst moet het seizoen gewoon afmaken bij Feyenoord. De coach, die aan het einde van de competitie vertrekt, krijgt de steun van verschillende Feyenoordsupporters om door de voordeur te vertrekken, ondanks dat er dit seizoen niks meer te halen valt voor de ploeg.


Met de uitschakeling in de beker en de verre afstand op PSV en Ajax is een eerder vertrek van Van Bronckhorst naar voren gekomen in de media. Mening supporters zijn het er niet mee eens dat het iets gaat oplossen. Dat blijkt uit reacties op FR-Fans.nl. Zo zegt Bottenboer: Er valt dit seizoen weinig anders te verwezenlijken dan Europees voetbal. Een trainerswissel nu kan dus ook niets opleveren. Bovendien gun ik Gio een waardig afscheid en juist omdat er niets meer te behalen is, kost dat dus ook niets." Okkie: "In mei moet de trainer door de voordeur vertrekken en volgend seizoen met een nieuwe trainer en hopelijk wat nieuwe spelers opnieuw beginnen."

Ook Joep vindt niet dat een trainerswissel nu helpt. "Wat zou zijn vervanger nou nog kunnen bereiken? Het is de vraag of deze het dan beter doet. Dat kan nu amper. Het kost in het slechtste geval enkel geld, maar het is vooral een beschadiging voor Van Bronckhorst en dat verdient hij absoluut niet!"

Lees meer over:

Discussieer mee! 60 reacties

Gast5064147850

Je plaatst een bericht als Gast5064147850