'Feyenoord lijkt nieuwe hoofdsponsor te hebben gevonden'

'Feyenoord lijkt nieuwe hoofdsponsor te hebben gevonden'

Feyenoord lijkt een nieuwe hoofdsponsor te hebben gevonden. Droomparken lijkt zich tot 2021 aan de Rotterdammers te willen verbinden tot 2021. Feyenoord moet op zoek naar een nieuwe hoofdsponsor, omdat Qurrent overgenomen is door Greenchoice en daardoor niet langer hoofdsponsor kan zijn.


De Telegraaf meldt vanmorgen dat Droomparken de nieuwe hoofdsponsor wordt voor zes miljoen euro per jaar. Daarmee groeit Feyenoord met de sponsorinkomsten. De Rotterdammers die achter Ajax en PSV staan, krijgen daarmee een extra kapitaal injectie.

Feyenoord had in 2015 toen Giovanni van Bronckhorst begon als hoofdtrainer nog een flinke achterstand in sponsorinkomsten in vergelijking met PSV. Toch loopt Feyenoord hard in qua inkomsten uit sponsoring. Waar de inkomsten van PSV uit sponsoring per seizoen dalen (van 17,3 miljoen naar 16,6 miljoen), stijgen die van Feyenoord aanzienlijk (12,3 miljoen naar 15,2 miljoen) en de Rotterdammers weten al dat die inkomsten de komende seizoenen verder blijven stijgen.

Discussieer mee! 70 reacties

Gast8993461767

Je plaatst een bericht als Gast8993461767