Toornstra: 'Hij zag het helaas anders'

Jens Toornstra zag Feyenoord woensdag verliezen van Ajax. 'Ik denk dat we de eerste helft wel goed hebben gespeeld', aldus Toornstra in gesprek met Feyenoord TV. 'Als we Ajax pijn hadden kunnen doen hadden we het toen moeten doen.' Feyenoord had in de eerste helft kansen op een doelpunt. 'De eerste helft was inderdaad spannend, dan moet je zorgen dat je de kansen afmaakt, en dat hebben we nagelaten', weet Toornstra. De Rotterdammers kwamen door een onterechte corner op een 0-1 achterstand. 'Ik zag gelijk, een honderd procent achter bal, en dat zei ik ook tegen hem. Hij zag het helaas anders', doelt Toornstra op Blom. Ajax wist snel in de tweede helft de 0-2 te maken. 'Ajax nam gelijk het initiatief waar wij dat eigenlijk wouden doen. Dat kan gebeuren, maar dan moet je zorgen dat je op 0-1 blijft staan, maar helaas valt die goal vrij snel.' 'Ik heb in de voorbeschouwing ook al gezegd dat dit het seizoen niet helemaal goed had kunnen maken. We moeten nu dit verlies verwerken en vol voor die derde plek gaan om op die manier Europees voetbal veilig te stellen.' Zondag staat de competitiewedstrijd tegen FC Emmen op het programma.