'Jaap Stam in beeld als opvolger Van Bronckhorst'

'Jaap Stam in beeld als opvolger Van Bronckhorst'

Er wordt nog steeds druk gespeculeerd over de opvolger van Giovanni van Bronckhorst. De huidige trainer van Feyenoord stopt er aan het einde van het seizoen mee.


'De functie ligt nog open, dus zolang blijft Dick in beeld', zegt Valentijn Driessen in gesprek met de Telegraaf. 'Hij heeft zelf nee gezegd, maar in de wandelgangen hoor je dat hij misschien te snel een beslissing heeft genomen en dat de kans aanwezig is dat Feyenoord nog bij hem terug komt. Niet nu, maar misschien over twee of drie maanden. Er wordt druk uitgeoefend.'

De journalist van de Telegraaf heeft ook een andere naam gehoord als mogelijke opvolger van Van Bronckhorst. 'Ik hoor ook de naam van Jaap Stam in de wandelgangen. Die schijnt er heel goed op staan bij de Vrienden van Feyenoord. Iemand die bij Ajax en PSV heeft gevoetbald. Of hij de man is voor Feyenoord, dat moet je afwachten. Zijn naam is in ieder geval gevallen', weet Driessen.

Jaap Stam is bezig aan zijn eerste jaar als hoofdtrainer van PEC Zwolle, en doet het daar goed. De 46-jarige trainer heeft in Zwolle nog een contract tot medio 2020.

FR-Fans.nl mini poll

Jaap Stam is een goede opvolger van Van Bronckhorst

0 stemmen
Lees meer over:

Discussieer mee! 203 reacties

Gast6480125661

Je plaatst een bericht als Gast6480125661